Rockband Coverband Axenzion Band Rockband Coverband Axenzion Repertoire Rockband Coverband Axenzion Boekingen Rockband Coverband Axenzion Zien Rockband Coverband Axenzion Agenda Rockband Coverband Axenzion Contact Rockband Coverband Axenzion Links
Home

Band

Alle bandleden lopen al de nodige jaartjes mee op de Nederlandse rockpodia en weten dat het niet ophoudt bij een nummer spelen, het oog wil immers ook wat! Axenzion heeft het allemaal: lekkere rockmuziek, veel podiumervaring en een goed geluid. De professionele lichtshow maakt het feest compleet!

Bandleden

Rockband Coverband Axenzion Astrid Groot Zevert Astrid Groot Zevert - Lead Vocals

Als ze een podium ziet, begint ze te lachen en wil ze gaan zingen! Of het nu Anouk, Pink, Metalica of Blur is; Astrid pakt het nummer aan en zet het overtuigend neer.
Onze frontwoman weet hoe het er op een podium aan toe gaat.

Peter van Valderen - Lead Vocals

Peter is de zanger waar iedere rock coverband jaloers op is; een dijk van een stem met dat mooie rauwe randje waar de rockliefhebbers zo van houden en om het geheel compleet te maken een goede performance op het podium. Peter heeft een schat aan ervaring opgedaan in diverse bands en heeft z'n plek bij Axenzion helemaal gevonden!
Rockband Coverband Axenzion Peter van Valderen

Rockband Coverband Axenzion Ruud de Gruijter Ruud de Gruijter - Gitaar + Backing Vocals

Ruud Rockt met een hoofdletter 'R'! Hij weet de juiste sound uit zn Gibson te halen en ook op de backing vocals raakt hij de juiste snaar! Een ding is zeker, hij zorgt voor vuurwerk op het podium!

Pjotr Velema - Bass

Pjotr is een bassist in hart en nieren die de band voortstuwt met een rockin’ bass sound. Daarbuiten is hij het creatieve brein van de band.
Pjotr is steeds vaker te horen als backing vocal.
Rockband Coverband Axenzion Pjotr Velema

Rockband Coverband Axenzion Erik Dobbelsteijn Erik Dobbelsteijn - Drums

We zijn erg blij dat Erik weer bij Axenzion drumt! Erik is één van de oprichters van de band en is na enkele muzikale omzwervingen weer op de drums bij Axenzion terug te vinden. Erik's voorliefde voor onvervalste Classic Rock hoor je terug in zijn spel. Kijk maar uit voor Erik: Hij kan rake klappen uitdelen maar gelukkig voor ons doet hij dat op zijn drumkit.